Welkom bij "A Day in the Life" portfolio van Koen Metten Fotografie, waar ik het alledaagse omtover tot buitengewone momenten. Neem een kijkje in het leven van verschillende mensen en laat je inspireren door de schoonheid van de dagelijkse routine.


In deze collectie zie je het leven zoals het is - echte, ongepolijste momenten vastgelegd met mijn lens. Van de ochtendroutine van een jong gezin tot de drukte van een dag op het werk, elk beeld vertelt een verhaal van liefde, verbondenheid en authenticiteit.


Als fotograaf geloof ik dat de schoonheid van het leven schuilt in de kleine details - de glimlach van een kind, het gebaar van een geliefde, of de sereniteit van een moment alleen. Mijn doel is om deze kostbare momenten vast te leggen en ze te vereeuwigen in beelden die de tand des tijds doorstaan.


Door mijn documentaire benadering van fotografie leg ik niet alleen beelden vast, maar ook emoties en verhalen. Ik wil dat mijn foto's een weerspiegeling zijn van het echte leven, met al zijn ups en downs, vreugde en verdriet.


Blader door mijn "A Day in the Life" portfolio en laat je meevoeren door de alledaagse magie die erin te vinden is. Als je geïnspireerd bent en wilt praten over het vastleggen van jouw eigen dagelijkse leven, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw unieke verhaal vast te leggen op een manier die voor altijd zal worden gekoesterd.

Gezin kijkt elkaar aan tijdens een fotoshoot
moeder en dochter poseren onder de brug in vroenhoven
moeder en dochter poseren onder de brug in vroenhoven
moeder poseert onder de brug in vroenhoven
moeder poseert onder de brug in vroenhoven
Man ligt tijdens zonsondergang en golden hour met gezicht in het gras
papa met dochter op de arm
meisje kijkt naar het licht
Meisje poseert in een prachtige weide
moeder en dochter poseren in een prachtige weide
blonde vrouw tussen de bloessems
moeder en dochter poseren in een prachtige weide
drone foto van de voetgangersbrug in lommel
man poseert tussen de mistige bergen
grappige foto van man in liggende pose met paraplu en parelketting