Welkom bij het wildlife fotografie portfolio van Koen Metten Fotografie, waar we de prachtige Belgische fauna, inclusief majestueuze vogels, vastleggen in betoverende beelden. Verken onze collectie van adembenemende foto's en ontdek de verbazingwekkende diversiteit van de inheemse wilde dieren die ons land rijk is.


Als gepassioneerde wildlife fotograaf heb ik de eer gehad om de natuurlijke schoonheid van België te verkennen en vast te leggen. Mijn focus ligt op het documenteren van de unieke eigenschappen en gedragingen van onze wilde dieren, van kleurrijke vogels tot intrigerende zoogdieren.


Met een stijl die wordt gekenmerkt door authenticiteit en intimiteit, streven mijn foto's ernaar om de rust en sereniteit van de natuur over te brengen. Ik heb een bijzondere fascinatie voor vogels en geniet ervan om hun elegante vluchten, speelse interacties en sierlijke poses vast te leggen.


Bij Koen Metten Fotografie geloven we in het belang van natuurbehoud en biodiversiteit. Onze foto's dienen niet alleen als visueel genot, maar ook als een middel om bewustzijn te creëren over de pracht van de Belgische natuur en het belang van het behoud ervan.


Blader door ons wildlife fotografie portfolio en laat je betoveren door de schoonheid van de Belgische fauna. Als je geïnspireerd bent en wilt praten over het vastleggen van de pracht van onze inheemse wilde dieren, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken en de wonderen van de Belgische natuur te delen met anderen.