Welkom bij het videografie portfolio van Koen Metten Videografie, waar we verhalen tot leven brengen door middel van meeslepende videobeelden. Verken onze collectie van prachtige video's en ontdek de kracht van visuele storytelling.


Als toegewijde videograaf heb ik het voorrecht gehad om momenten vast te leggen die emoties oproepen en herinneringen koesteren. Mijn passie ligt in het vastleggen van authentieke momenten en het creëren van films die mensen raken en inspireren.


Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsevenementen, documentaires of andere speciale gelegenheden, ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie tot leven te brengen. Mijn stijl kan worden omschreven als verhalend en cinematografisch, waarbij ik de essentie van elk moment vastleg met oog voor detail en emotie.


Bij Koen Metten Videografie streven we naar het leveren van hoogwaardige videoproducties die de aandacht trekken en blijven hangen. Onze video's zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook een krachtig instrument om boodschappen over te brengen en doelgroepen te betrekken.


Blader door ons videografie portfolio en laat je inspireren door de creativiteit en vakmanschap die erin te vinden is. Als je geïnteresseerd bent in het vastleggen van je eigen verhaal of evenement, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw visie om te zetten in beelden die spreken.

"Fondry des chiens"

First Sony a 7 III video

"Hanne & BErt"

First Wedding Video

"Kletsbar"

Client video

"Sezoenstrail"

Client Video

"Weekend van de klant"

CLient Video