Hallo ik ben koen,


Als huwelijksfotograaf, communiefotograaf, cakesmashfotograaf, eventfotograaf, dronepiloot en videograaf, ben ik helemaal gepassioneerd door het vastleggen van die momenten die het leven echt laten schitteren. Mijn passie voor het vertellen van verhalen via beelden komt voort uit een diepe ervaring die mijn hele doen en laten kleurt.


Toen ik op jonge leeftijd mijn papa verloor, drong het besef door hoe belangrijk herinneringen zijn. Met te weinig fysieke foto's uit die tijd, groeide mijn overtuiging om elk belangrijk moment vast te leggen, elk knipoogje te koesteren en elk verhaal te laten leven.


Dit ben ik

de fotograaf

Dit ben ik

de fotograaf

Koen Metten

Dit ben ik in kleur en zonder tralala...

Als trotse papa van Millie en Jerom, mijn onbetwiste favorieten om voor de lens te hebben, begrijp ik als geen ander de kracht van beelden om de essentie van het leven vast te leggen. Elk huwelijk, elke communie, elke cakesmash-sessie en elk evenement is een uniek verhaal, en ik voel me vereerd om de pen te zijn waarmee die herinneringen worden geschreven.


Of het nu gaat om het vastleggen van de liefdevolle blikken tijdens een huwelijksceremonie, het vangen van de vreugde op het gezicht van een communicant, het vastleggen van de ondeugende glimlach van een jarige tijdens een cakesmash-sessie, het vastleggen van de opwinding van een evenement of het verkennen van adembenemende landschappen met mijn drone, elk moment is een kans om een blijvende herinnering te creëren.


Ik nodig je uit om samen met mij de wereld van fotografie te verkennen, waar herinneringen worden geboren en voor altijd worden gekoesterd. Laten we samen verhalen vertellen, momenten vastleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.


Hieronder kan je per categorie mijn portfolio bekijken.

"It is more important to click with people than to click the shutter."

-Alfred Eisenstaedt
Volg me op socials om mijn recent werk te zien.


Volg me op instagram

Follow me on Instagram

@koen_metten